Helglyx

Klickade nyss hem massor med kläder från H&M's stora rea! Tack mami! ♥

Sooooo hot!


Jag står för varje rad jag har lagt, därför kommer jag alltid vara äckligt ärlig.

 
Tja bloggen! 
 
Visst är jag snygg haha, inga smink på bilderna! Haha, fyfan =)
Jag har nyss duschat och fräschat till mig, riktigt jäkla skönt! Plus att nu är det soligt och varmt ute så ska ut och sätta mig i solen. Höres, puss ♥
 
 

Standing still


Should I keep bloging?

Hej bloggen!
 
Hur är det? Med mig är det bra, och jag hoppas nu verkligen att blogg.se funkar! Haha, annars tar jag bloggpaus.. 
 
Igår hade vi gäster och jag gick och la mig vid 12, vaknade vid 12, sov nästan 12 timmar, så skönt hehe :) Nä, men jag har ju behövt gå upp vid 8 hela veckan, eftersom jag har konfirmationsdagsläger.. Men det är kul när man väl är där! Dock så måste man lämna in mobilerna, och det innebär att jag har absolut inga bilder från dagen, så det är lite trist.. 
 
Nu ligger jag här i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och göra frukost, är sjukt hungrig. Vi hörs senare, puss! ♥
 
 
En bild från en solig dag.. 

En underbar och fin person jag känner.

 
Dig har jag känt sen vi var två. Helt sjukt, men jag är otroligt tacksam att jag forfarande kan kalla dig bästavän.

Snart Juli för sjutton!

 
Vart är sommaren?! Det är snart juli och det är bara ynka plusgrader! Vad är det här för skit..?

Love

 
I want this love. 

Woop woooop

Jag fucking klara moppeteoriprovet!!!! Weehoooooo

Måndag 25 Juni

Hej bloggen.
 
Är det bra? Med mig är det bra, är dock lite besviken på blogg.se som inte funkar att ladda upp bilder då och då..
Men nu verkar det funka! 
 

I love you yesterday, today, tomorrow and forever


All is just fake..


Det går inte nu att ladda upp bilder........... ?!?!?!?!?!?!??!?!?!

Fina vänner jag har

 
Jag älskar er tjejer ♥

Back on track!

Hej bloggen! Nu är jag Bianca tillbaka hemma igen så nu blir det normalbloggning, med mig vid tangentbordet! Låter det bra? Då kör vi på det! 
 
Jag håller på att ladda över alla bilder från konfirmationslägret jag var på Finnhamn, hörs snart! ♥
 

lollo agin bitchesss

heeej biancas fina läsare, just nu är jag hemma och lyssnar på musik whit my only friend.
yeah... nej men jag väntar faktiskt på att elin och steffi ska komma och plocka upp mig för sen ska vi åka hem till elin och bada jacuzzi, ganska så nice faktiskt! men vad ska ni göra under sommarlovet? kommentera gärna!!! hihih
iaf ha det bra nu och ha det så treeevligt på midsommar, peace out bitches
 
me atm here were ugly whit no makeup and my only friend, som inte ens vill att jag rör henne.
 
 
 
 
 
här kommer en jääääääääääääääääääävligt bra låt som jag inte har nån jävla aning om hur man ligger upp så jag länkar den bara ;) hahah men lyssna den är fett med tung breeee http://www.youtube.com/watch?v=cqmIphsau8M

Gästblogg by me/steffi Hallström

Tjenixen allihopa! Nu ska jag gästblogga lite här på bancis blogg (ni som inte vet så kallar jag henne banci) hahah väldigt ointressant, men jag tyckte ni skulle veta det haha. Aja här ligger jag och Elin Engström på min altan och solar i det fina vädret och ska snart åka hem mot henne och lämna lite grejer för att sedan träffa Lovisa Boberg. Ja banci är ju på konfa som ni alla vet och jag hoppas hon har det kul och mysigt där min lilla sparris som hon är hehe. Är lite seg nu och tänkte dra in och äta lite kakor ( me gusta) så vi får höras sen så lägger jag upp ett till blogginlägg lite senare ikväll. Puss och kram! 

Drömlockarna

Heeluu Ronja här igen, jag tänkte bara visa lite bilder på prinsessan Kate, hon har det prefekta håret, hennes lockar är helt perfekta, det ser liksom naturligt ut fast utan att det är helt ruffsigt!
 
 
 

Do true love exist?


Sommmaaaar ♥

Heej! Ronja här igen! Det är väääldigt bra väder idag så jag ligger och solar här hemma vid poolen på en fatboy! Imorgon är Biancaa hemma igen så då slipper ni mina torra inlägg, hehe.... 
 
Så näääsigt väder idag, här är en bild på min baksida av huset 
 
 
 

/linneaterzi.blogg.se

Hola biancas fina läsare!
Bianca frågade om jag ville gästblogga och visst kan jag det! Har ändå inget annat för mig. Jag heter Linnea Terzi, 13 år och älskar fotboll. Läs gärna min blogg också, där jag skriver om min vardag, fotar osv. http://.linneaterzi.blogg.se 
 
Vilket väder det har varit idag, helt awesoome. Har legat vid en pool hela dagen och jobbat på brännan. Så sjukt nice! Älskar sverige när landet bjuder på värsta bra vädret. hehe. Fortsätt läs biancas blogg och hjälp henne att sprida den osv. Ha en bra dag! Jag kommer nog tillbaka någon gång! (jag suger på att gästblogga, vad ska man skriva liksom, haha jaja hoppas det här blev bra iaf)
 

bild_2012-06-19_kl_2024_4fe0c42b9606ee17e800008a.jpg

 
 
 
 

GÄSTBLOGGAR

Heej, Ronja heter jag och jag har känt Bianca sen jg var typ 2 år! Bianca ska på konfa och lite andra grejer så jag tänkte blogga lite här åt henne!
 
 
 
 Bilder från min instaaa ♥
 
 

Gästbloggning på G!

Tjena tjena, Lollo här! Hihi det sommarlov livet rullar på, nee skoja men är sjukt glad för att det är sommarloooooov! Hihi som ni kanske vet är Bianca på konfa läger och hon bad mig Gästblogga! Jag var egentligen också med på konfan men avboka mig av olika anledningarrrrrr. Iaf veckan har spenderats med steffi Hallström och Elin Engström! Vi har träffat olika folk, väldigt trevligt ;) haha men nu är  vi hos Steffi och är inne på vår tredje glass.. Liiiiv ;) haha iaf vi hörs väl nån gång livet puss och kram Sean banan! 
 
 

www.johannaeo.se



Älskar hennes utseende och hennes blogg ♥

Busy


En av mina favoritlåtar jag brukar somna till ♥

En fråga till er, vill ni att jag ska lägga upp min spotifylista till er? Isånnafall vilken typ musik då? 

Cover



Såå bra ♥

Words.



Time you enjoy wasting is not wasted time. 
Don't cry because it's over, smile because it happend.
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
People are just as happy as they make up their minds to be.

Live your life like it's the last day. YOLO


Sanningen



Sanningen bakom allt bråk, hat och dom hårda orden är att jag saknar dig. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. 
Dom hårda orden är sagda för att jag saknar dg och jag inte vill visa det för dig. 
Jag tror jag känner dig fortfarande och sanningen bakom allt skit du har gjort mot dig själv är att du också saknar mig, minst lika mycket. Jag tror det. 
Du vill fortfarande vara en del av mitt liv men du vill inte visa det för du vill gå vidare. Men du kan inte.

Sex för öronen

Sorry mates, det funkar inte att ladda upp bilder för tillfället, så jag kan inte göra intressanta tidsinlägg till er.. Men jag kan lägga ut massor med musik till er? Hoppas det blir bra. 

När jag är borta så blir det bara massor med musik och mobilbloggar på kvällen! Puss ♥

Lördag 16 Juni

Hej bloggen.

Allt bra? Med mig är allt bra. Just nu sitter jag och kollar på Forrest Gump på tv, fyfan vad den filmen är bra, han är så söt haha! Han bara springer och springer haha!
Och jag åt nyss en chiabata med brieost, sallad, aioli och rödlök. Så jäkla onyttigt men så jäkla värt det. Plus att jag får äta de för jag har tränat tre dagar i streck.

Ikväll ska jag och familjen bort på middag hos några familjekompisar, och det ska bli kul och det kommer nog bli riktigt mycket uppdatering ikväll plus att jag ska göra några tidsinställda inlägg. Imorgon ska jag åka bort till en ö med konfirmationen, och då tar dom ens mobil så jag kommer bara uppdatera er på kvällen och just nu funkar inte blogg.se appen, så jag vet inte ens om jag kommer kunna uppdatera alls. Men ska försöka göra så många och intressanta inlägg till er :) 


Stay with me


 Så mysig låt, riktig favorit ♥

Training is good for your body



Rubriken stämmer till 100%. Riktigt viktigt att träna, röra på sig minst 30 minuter varje dag! Det är ingenting av din dag om du tänker efter :)

Miss my baby


Love Sweden when it's good and nice weather












Lite bilder från idag, det var asnajs väder idag! Älskar Sverige när de är fint väder! ♥



Dock lite tråkigt att Sverige åkte ut ur EM, men spela sista matchen och gör oss stolta och representera oss bra!

Wehoo

Hehehe, nu funkar det att ladda upp bilder! Så nu blir det helt normal bloggning igen :D 

Hoppas ni inte har saknat mig eller tappat hoppet om mig att jag ska fortsätta blogga, för det ska jag! Det är bara blogg.se som har strulat..
Så nu är jag tillbaka, och jag har lite bilder till er! Puss ♥

Igår kväll efter jag hade varit ute och sprungit så fick jag ett ryck och bestämde mig för nu ska jag ge mig fan på att jag ska ut och röra på mig. ORDENTLIGT den här gången, så jag gick upp imorgon 8.20 och gick ut på en rask PW och brände 486 kalorier, och det var så skönt. Så jävla underbar känsla. 

Bilder från igååår

Innan springturen med min käre storebror och papi. Glad och taggad brud.


Efter springturen såg jag ut så här.. För er.. Glad och svettig


Men egentligen så kände jag så här...



Men jag kände mig fett duktig efter och jag ÄLSKAR den känslan. Vi har nu bestämt att vi ska springa tillsammans alla tre minst en gång i veckan. Tror ni att vi lyckas?

Bad blogg.se

Bloggeeeeeeen, jag saknar att blogga men vafan om blogg.se krånglar när man ska lägga upp bilder så blir det inge kul för er att läsa..
Hoppas iiiiinerligt att det börjar funka snarast!!!!

There's so much love in this world, that we don't see.


Det går inte att ladda upp bilder, BLIR GALEN!

Fitnessinspo - Think about

Running is running. It hurts, but that’s all it does. The most difficult part of the training is training your mind. You build calluses on your feet to endure the road. You build calluses on your mind to endure the pain. There’s only one way to do that. You have to get out there and run.
Dear me, I'm not going to lose all this weight in one week, heck I wont lose it in probably one month. Because I'm going to start eating great and work out for the rest off my life, not in one week or in one month. 
Don't stop when you're tired, stop when you are done. 
Start now, not tomorrow.
Eat, sleep, work, train, repeat.
Constatly challenge yourself. 
Come on girls, work that ass. Just do it. 






Mellanmålstips



Världens godaste kalorisnåla mellis, mättande och gott! Finns i olika smaker. Tipstipstips! ♥

Yesterday






Sorry för dålig update men har ju varit borta.
Hehe iallafall här har ni lite bilder från gårdagen! Puss ♥

Chillar vid en sjö i Huddinge

 


Kvällens planer

Ikväll ska jag dra till Huddinge med Victoria och Steffi och träffa Victorias kille och lite annat folk där. Det ska bli najs, vi ska typ sitta vid en sjö där och umgås!
Jag ska gå till bussen om typ 40 minuter, ska bara göra lite grejer här hemma innan jag sticker, så det är chill! :)
Jag kommer uppdatera bloggen som vanligt, eller kanske lite mindre.. Men några mobilbloggar kommer nog dyka upp! Puss! ♥

Kvällsoutfit

Kvällens outfit:

Jeans från Nudie
Tröja från iSolde
Vitt linne från Newbody

Nudemint

New in! Jag fyndade dessa två godingar från Röda Korsets nya butik på Hornsgatan 54. Tröjans mintgröna färg är inte rättvis på bilden! Mycket mer mintigare irl!
Jeansen är från Nudie och är lagom snyggt slitna och helt raka. Så najsiga.
Bättre bild på kläderna kommer snart i kvällsoutfiten! ♥

Kom och fynda!

Röda korset outlet på Hornsgatan 54!


Tumblr

Min tumblr hittar ni här! ♥

I got 99 problems and a bitch ain't one


The list

KÄRLEK

Är du kär? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Ja tyvärr
Är du rädd för kärleken? Nej men för att bli sårad


BADGIRL/BADBOY

Har du rökt? Ja
Snusat? Ja

Däckat? Ja

Tycker du att det är coolt att supa? Nej!

Kysst en främling? Nepp

Gjort ett sugmärke? Jaaa

Haft oskyddat sex? Noppp

Pussat en tjej? Ja

Har du haft sex med mer än 20 Personer? Nej 
Gråtit inför mer än 10 personer? Ja

Smygit ut? Haha ja

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Jaaaa

Sovit bredvid någon av samma kön? Ja det är klart

Sovit brevid någon av motsatt kön? Haha jaa
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?
Japp

Gråtit dig till sömns? Ja

Gråtit framför någon du älskar? Jaa

Vaknat av att du gråter? Ja

Skrikit ord som hora och slampa till någon? Hehe ja

Slagit någon på skoj? Haha jaa

Blivit slagen på skoj? Ja :)

Varit på sol semester? Japp!

Badat i havet? Ja det är klart

Har haft snöbollskrig? Jaa

Inte sovit på en hel natt? Japp

Varit på sjukhuset? Ja

Sovit i över 12 timmar? Klart, älskar att sova

Sett en film mer än 10 ggr? Ja, Dirty Dancing tex

Varit ute en hel natt? Yes

Bråkat med en vän? Ja för många gånger


UTSEENDE

Hur lång är du? 1.71

Ögonfärg? Blåaaaa

Hårfärg? Blondt

Stil? Vet ej vad man ska kalla den

Är du nöjd med ditt utseende? Vissa dagar känner jag mig snygg, men vissa vill jag dö

Är du mogen? Ja det tror jag, mina kompisar säger de

FRITID

Du har varit på läger? Yes
Du kör handboll/basket? Nej

Du kör fotboll/innebandy? Nej har spelat fotboll

Du är ofta med kompisar? Jaaa älskar dom

 

DU TYCKER OM ATT...

Kramas? Älskar att kramas

Kyssas? Älskar det

Prata? Kallas pratkvarn

Sova? Jaaaaa

Gå upp tidigt? Ibland är det skönt, har lätt för de

Lyssna på musik? Älskar

Vara ensam? Ibland, eller det får liksom inte bli för mycket

Att vara kär? Jaa, om man blir älskad tillbaks, annars NEJ.

Vara i skolan? Haha nej.

Kolla på film? Älskar kolla film

 

HYGIEN

Hur ofta duschar du? Varje dag

Använder du deo? Ja?

Brukar du borsta tänderna varje dag? Men jaaa

Använder du parfym? Japp

 

DU FÖREDRAR

Cola/Fanta? Dricker inte läsk

TV/Data? Dataaa

Rosa/Blå? Piiiiink!

 

FRÅGOR

Vad tycker du om kärlek? När man blir älskad tillbaka är det underbart. Annars kan de vara sorgligt.

När kramade du någon sist? Igår, Ronja

Saknar du någon speciell person? Det gör jag och kommer alltid göra

Har du svårt för att bli kär? Ne, eller har varit riktigt kär en gång

När kysste/hånglade du med någon sist? Haha, kommer inte ihåg

Är du singel? Jappppp 
När fick du senast en komplimang? Igårrr

 

HAR DU NÅGONSIN...

Varit medvetslös: Ne

Hånglat med nån riktigt ful: Jaaaaaaa

Hånglat med fler än 50 pers: Nee

Gjort något riktigt dumt: Jaa

Gjort något du verkligen ångrar: Hehe ja, tyvärr

Varit nykter på någon nyårsafton: Ja

Åkt ambulans: Nej

Gjort nåt olagligt: Haha jaa

Skämts över dina föräldrar: Haha ibland

Sagt jag älskar dig och menat det: Ja det har jag :)

Tagit droger: Nej

Vilka kläder sover du i: Trosor och ibland någon tröja.

Vad hatar du verkligen: Dryga personer, rasism, typ...

Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja.

Är du ensam nu: Ne

Vill du gifta dig: Om jag hittar någon bra man, ja

Vill du ha barn: Ja

 

SENASTE PERSONEN SOM...

Sov i din säng: Jag och innan det var det Victoria

Såg dig gråta: Kommer inte ihåg

Fick dig att gråta: Personligt..

Smsade dig senast: Mamma

Kramade dig: Ronja

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG

Gråtit: Nej

Kramat någon: Ja

Pussat någon: Nej

Köpt någonting: Ja

Sjungit: Ja

Saknat någon: Jaaaaa

 

HAR JAG?

Digitalkamera: Systemkamera

Telefon på rummet: Nej

Egen dator: Ja

Könssjukdom: Hahaha neej

Bra kompisar: Hihi jaaa

Tar du receptbelagda mediciner: Noppp


Bright summerlight

Godmorgon bloggen..
Jag har haft den värsta natten på länge. Det började med att igårkväll så kunde jag inte somna, vid tre-tiden så vaknade jag, med huvudvärk och var grymt kissnödig. Sedan så vaknade jag vid 05:30 och var pigg, helt jäkla sjukt. Jag tror det beror på att jag drack kaffe vid 21-tiden igår.. Haha inte det smartaste kanske, men jag visste ju inte haha :D
Iallafall så nu är jag vaken och har varit det sen 05:30 alltså. Jag har kollat på Project X, fyfan vilken sjuk fest! Haha, jag vill absolut inte ha en sån fest men jag vill gärna gå på en haha!
Idag så har jag planer på att umgås lite med Ronja, sola, bada och snicksnacka lite. Senare så ska jag dra till Huddinge där jag, Steffi och Victoria ska träffa några!
Hörs senare puss! ♥
Ljusa sommarfärger + kjolar + blonthår..

Wanna do this in summer Victoria?


♥ William Spetz

William Spetz är skaparen bakom Youtubekanalen "Lillabloggen"
Sån här humor har jag och jag älskar den, alltså det är så jävla kul att sitta och kolla på hans videor. Så om ni inte har kollat in honom, så BÖR ni göra det! Sök då på Lillabloggen!

I used to know you

Hej bloggen! Allt bra?
Med mig är det superbra och jag har nyss duschat bort all Hawaiian Tropic olja som jag har stekt med hela dagen.. Somnade i solen idag med ;) Så friiiikin najs!
Här har ni litre bilder från dagen. Hörs senare, puss! ♥

Just nu!


12 Juni

Godmorgon bloggen!
Ja för mig är det morgon, för jag vaknade nyss och sitter nu och äter frukost.
Frukost är verkligen det godaste målet på dagen, eller middag.. I don't know ;)
Idag är det soooooool mina vänner och jag är så glad! För jag ska ligga ute i solen hela dagen med olja stekandes på kroppen, haha så jävla najs!!
Typ om en timme så ska jag åka till min storebror och gå ut och kissa dom, haha ska åka med golfbil dit ;) Sen klockan 18 så ska jag ut och springa med min storebror!

Så kul att bloggen går bra!

Hej alla där ute!
Är det bra med er? Med mig är det bra, jag har varit och dansat på Worldclass, så jag är lagom trött och mör i kroppen! Dock så är jag fett irriterad, men det är privata anledningar som jag ej kommer dela med mig med er, oj vad jobbig jag är mot er nu men sånt är livet..
Någon som kollar på Sverige - Ukraina? Hemma hos oss så sitter hela familjen bänkade i soffan och tokhejar. Hehe så blir det när pappa och lillebror är fotbollsGALNA.
Dagen idag har varit fett skön, somnade liksom i solen, fattar ni då hur underbar jag tycker att solen är? En till anledning till varför jag ska flytta utomlands senare i livet! ;)
Vi hörs senare, puss! ♥
En fråga till er bara, tycker ni jag ska vblogga?

Last night, we don't wanna go home. I'm sexy and I know it


“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.”


Sunny day!

Hej bloggen, någon mer än jag som absolut älskar vädret som Sverige bjuder på idag eller? Haha.
Idag så har jag varit nere hos Ronja och solat och badat i deras pool med Norton och Vilde, det var fucking 25 grader?!?! Såååå najs!
Senare så gick jag upp och la mig i solen och somnade, så jag har sovit nu 2 timmar i solen.. Hejbruntjej!


Måndag 11 Juni

Godmorgon bloggen. Sovit gott? Såg att jag hade 28 stycken som har varit inne under natten! Woho, superglad :D
På bilderna ser ni vad min morgon har bestått ut av, sol, frukost, sol och ytterligare mer sol! Och mer ska det bli.. Victoria ska snart dra till bussen, och sen ska jag ut och sola! Hörs senare, puss ♥

Godnatt från oss!

Godnatt bloggen, nu ska vi sova! Puss♥

Så jävla sann

Bör lyssnas på riktigt noga. Han säger så sanna saker ♥ Amore

00:38

Här har ni några bilder från idag!

Summer is the best.

Hej sötnosar.
Nu är jag hemma med Victoria. Jag, Norton och Victoria ligger i min säng och småpratar, smsar, kollar instagram och sånt. Så mysigt och så skönt när syskon och familj blir så bra kompisar med varandra.
Dagen började med att jag vaknade typ vid 10, sen så låg jag och drog mig i sängen, gick upp åt vääääärldens godaste frukost med bacon, ägg, macka och frukt! Världens bästa mami hade fixat åt hela familjen ♥
Sen så fixade jag mig, vi åkte och hämtade upp Victoria sen åkte vi till Heron City, åt lunch och shoppade lite. Fick en Hellyhansen seglarjacka som jag älskar hehe.
Sen åkte vi till min farbror och firade honom för han fyllde år!
Nu ska jag uppdatera er lite med musik och bilder från dagen. Puss! ♥

20:57 Update

Hej bloggen! Kolla min blogg nu, jag älskar den! Det var min käre kusin som gjorde den åt mig, tack så hemskt mycket :D
Jag är nu hemma hos henne för att vi firar min farbror som har fyllt år, och nu ska vi hem. Så skriver mer sen, puss ♥

This is love



Waiting for the rain to fall

Sugen på nya sommarkläder eller bara allmänt sugen på att shoppa? Då rekommenderar jag varmt den här härliga internetshopen. Hittar alltid något som jag vill klicka hem.

Yellow girl yellow girl


Wonderful summerdress

Superfin sommarklänning som kommer härifrån!

Nej nej nej


Grey


RSS 2.0